JYP-Akatemia kutsuu jämsänjokilaaksolaiset Synergia-areenalle

Tervetuloa viettämään mukavaa kiekkoiltaa!

Jämsänjokilaaksosta on aikojen saatossa noussut monta huippuhyvää junioria myös JYPin sarjaportaita ylöspäin, aina korkeimmalle liigatasolle asti. JYP-Akatemia tarjoaa hyvän mahdollisuuden ja tuen oppimiseen, niin kiekkokaukalossa kuin koulun penkilläkin. Tämän työn jatkumiseen tarvitaan tukea, kannustusta ja katsojia.

JYP-Akatemia tarjoaa jämsänjokilaaksolaisille mahdollisuuden tulla katsomaan Mestis-kiekkoa ilmaiseksi lauantaina 4.2. kun Roki Rovaniemeltä saapuu Synergialle. Ottelu alkaa klo 17 ja ovet avautuvat klo 16. Sisäänkäynti suoraan A1-ovesta koodisanalla ” JÄMSÄ”.

Synergialla kioskit, baari ja Fanshop palvelevat tapahtuman ajan. Fanshopissa tarjouksessa mm. JYP-hupparit.

Tervetuloa!