Michel Miklik takaisin JYPiin

Viime kaudella ihastuttanut, jopa myyttisen maineen saanut Michel Miklik liittyy takaisin Hurrikaanipaitaan loppukauden kattavalla sopimuksella. Tuttu ja tehokas paluumuuttaja saapuu Suomeen tämän viikon aikana ja on joukkueen vahvuudessa heti ensi viikon alussa. Viime kaudella Miklik tykitti runkosarjassa 10 pelissä tehot 7+3 ja Playoffseissa 15 ottelussa tehot 6+3. Kauden jälkeen Milkik edusti Slovakiaa varakapteenina MM-kisoissa 7 ottelun verran, keräten tehot 3+2.

”Miklik on meille tuttu ja tehokas pelaaja. Viime kauden aikana opimme tuntemaan Michelin hyvin ja onkin syytä odottaa tehokasta paluumuuttajaa vahvuuteemme”, kommentoi urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari Miklikin paluuta.

Alkukauden kotimaassaan HC Bratislavaa edustanut Miklik kerkesi takomaan 9 ottelussa 13 tehopistettä ennen JYPiin liittymistä.

Ensimmäinen mahdollinen peli, jossa pääsemme seuraamaan Miklikiä, on ensi tiistaina 31.10., kun CHL-pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella LähiTapiola Areenalla vastaan luistelee Tapparan. Matka Euroopan valloitukseen jatkuu siis peleillä, joista vain voittaja jatkaa Euroopassa.

 

Liput huippuotteluun: TÄSTÄ

 

Mukana Miklikin ja JYPin matkassa