Euroopan mestari JYP

 

Kuva: Jiri Halttunen

Saavutimme tiistaina historiallisen Euroopan mestaruuden kiihkeässä ja äänekkäässä illassa Växjössä Etelä-Ruotsissa. Joukkue sekä organisaatio antoivat kaikkensa äärimäisen laadukkaan CHL-kauden eteen, mutta ilman tukijoita, yhteistyökumppaneita ja kannattajia tämä ei olisi ollut mahdollista.

 

Euroopan mestaruus on koko JYP-yhteisön yhteinen, huima voimannäyte. Kilpailimme Euroopan parhaita seuroja vastaan ja se näkyi sarjan otteluiden tasossa. Toimintamme ja yhteisön tuki on varmasti Euroopan huippua. Kisastudioita oli ympäri Keski-Suomea, mutta myös valtakunnallisesti ja kansainvälisesti näkyvyys ja tuki JYPin takana oli merkittävää.

 

Emme ole JYP-historiassa kokeneet vastaavaa huomiota kansainvälisesti. Aiemmin olemme voineet unelmoida muun muassa näkyvyydestä NHL:n tv-kanavilla, missä ottelumme välittyi varsin mittavalle joukolle kansainvälistä kiekkoyleisöä. Kotimaassa sekä media että kannattajat ovat ottaneet tällä kaudella jääkiekon mestareiden liigan omakseen ja arvostus saavutuksellemme näkyy ja kuuluu.

 

Olemme JYPissä äärimäisen kiitollisia tuesta ja kannustuksesta, jota olemme saaneet kokea koko CHL-matkamme ajan niin kotikatsomoissa kuin otteluissamme. Växjön kiihkeässä illassa n. 300 JYP-kannattajaa loivat ikimuistoisen illan. Osa matkusti joukkueen mukana tilauslennolla Tikkakoskelta, osa bussilla omatoimisesti ja näky jäältä meidän kannattajapäätyyn ottelun päätyttyä oli uskomaton! Tätä on JYP! Kiitos teille kaikille, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Ensi kaudella puolustamme titteliämme Euroopan parhaina, se on iso asia ja kunnia meille kaikille.

 

Tämän viikon lauantaina (10.2.) kotipelissämme Ilvestä vastaan järjestämme juhlallisuudet ennen ottelua. Juhlallisuudet alkavat jo 15.30, jolloin tarjolla on mestaruuskakkua. Juhlallisuudet kruunaa mestaruusviirin nosto ja pokaalin esittely ennen ottelua. Lisäksi pokaali on esillä koko tapahtuman ajan Hall of Famessa. Lisää tarkempaa tietoa tapahtumasta piakkoin.