Otteluliput ja kausikortit

Lipunmyynti 

Liput kotiotteluihin:

  •  Lippupisteen verkkokauppa Lippu.fi
  •  JYP-toimisto ja Ravintola Hurrikaani. Maksuvälineenä käy käteinen, maksukortit, Smartum Saldo-kortti, Smartum 5 € -seteli, Easybreak-mobiilisovellus ja Edenred-kortti, E-passi.
  • Prisma Seppä (maksuvälineenä käy käteinen, maksukortit, Smartum Saldo-kortti, Easybreak, Edenred ja ePassi)
  • Citymarket Keljo
  • R-kioskit

 

Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta

Lippupiste:

0600 900 900

(2€/alk.min+mpm/pvm) Ma – la 9 – 21 Su 10 – 18.

Puhelimitse Lippupisteeltä varattujen lippujen lunastus ennakkoon Lippupisteen myyntipisteistä. LähiTapiola Areenalta ei ole mahdollista lunastaa Lippupisteen kautta tehtyjä puhelinvarauksia.

 

Seisomapaikat aikuisille, lapsille, eläkeläisille, varusmiehille ja opiskelijoille (koululaisille 13-16v.). Seisomapaikat sijaitsevat päätykatsomoissa.

Istumapaikat kaikille saman hintaisia. 0-rivien paikat ovat lähinnä jäätä ja 13 -rivi on ylin rivi.  Alemmilla riveillä voi olla  kaukalon plekseistä ja turvaverkoista johtuvia näköesteitä. Samoin vaihto- ja jäähyaitioiden takana on pleksit. Alle 2v. lapsen saa viedä sylissään istumapaikkakatsomoon. Tätä vanhemmille pitää olla oma istumapaikka kaikkien katsojien viihtyvyyden takaamiseksi.

Pyörätuolipaikat sijaitsevat B4-, A4- ja A1-kulmauksissa. Saattaja pääsee veloituksetta pyörätuolia käyttävän asiakkaan kanssa seisomapaikalle.

 

Huom! Alemmilla riveillä ja porrasaukkojen läheisyydessä saattaa olla  kaukalorakenteista tai katsomorakenteista johtuvia näkevyyttä rajaavia tekijöitä.

 

A1-kulmassa lipunmyynti, joka avataan tuntia ennen ottelun alkua. Liput LähiTapiola Areenan lipunmyynnistä +3 €, (lasten lipussa ei korotusta).

 

Ovet aukeavat 1h ennen ottelun alkua. VIP-tiloihin (Ravintola Hurrikaani, Panoraama-klubi, aitiot ja Blackstages-ravintolat) ovet aukeavat 1,5 h ennen ottelun alkua.

Sisäänkäynti A1-, A4-, B1- ja B4-kulmauksista.

 

JYP hyökkää kaksi kertaa A4/B4 -päätyyn. Vierasfanit sijoitetaan A1-kulmauksen Fanikatsomoon.

 

Ovilla varauduttava turvatarkastuksiin.

 

Liigaotteluissa valokuvaaminen järjestelmäkameroilla on aina kiellettyä kaikilta sellaisilta henkilöiltä, joilla ei asianmukaisesta akkreditoinnista kertova liivi ole puettuna ylleen. Pelitapahtuman videokuvaaminen on katsojilta aina kiellettyä

 

Suomen Jääkiekkoliitto ry:n ja Jääkiekon SM-liiga Oy:n sisäänpääsyyn oikeuttavia kortteja vastaan on varattava ottelulippu etukäteen JYP-toimistolta tai noudettava ottelulippu LähiTapiola Areenan lipunmyynnistä otteluiltana sisäänpääsyn oikeuttavan todisteen esittämällä.